Onderstaand vind je basis informatie over e-commerce en shopping advertenties. Mocht je nog meer willen weten over dit onderwerp, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen.

Wat zijn Google Shopping advertenties?

Een Google Shopping advertentie is een uniek advertentie format. Je kunt foto’s, prijzen, promotionele berichten en de winkelnaam toevoegen, zonder dat je een unieke advertentie hoeft te creëren voor ieder product. De Shopping advertentie kan alleen worden gebruikt op shopping sites.

Waar worden Google Shopping advertenties getoond?

Google Shopping advertenties worden getoond in de het zoek tabje in the Shopping Search resultaten. Zie hiernaast een voorbeeld.

Google Shopping Advertenties

Wat zijn de voordelen van Google Shopping advertenties?

Google Shopping advertenties worden in de zoekresultaten getoond op een hele prominente plek. Daarnaast wordt het product getoond met een afbeelding en een prijs. De verkoop conversie ratio is 6 keer hoger dan bij andere manieren van adverteren.

Wat zijn de kosten van een Google Shopping advertentie?

Voor Google Shopping advertenties gelden dezelfde prijzen als voor AdWords advertenties, je betaalt per bezoeker. Aangezien het een nieuw type advertentie is, is de juiste expertise van belang, waardoor de ROI een stuk hoger is.

Shopping Ads

Hoe kan ik gebruik maken van Google Shopping advertenties?

Er zitten een aantal technische eisen verbonden aan deze vorm van adverteren. Neem voor meer informatie contact met ons op. Ons team van experts helpt je graag verder met al je vragen inclusief vragen over de regelgeving.

Google Shopping Advertenties Apply Form