Instagram Shopping Advertenties

Instagram is de laatste jaren enorm gegroeid en op dit moment gebruiken 500 miljoen instagrammers de app dagelijks. Met Instagram-advertenties kan je een verscheidenheid aan leden, zowel persoonlijk als professioneel, targeten op basis van de pagina's waarin ze interesse hebben getoond. Instagram & Facebook advertenties zijn één van de beste hulpmiddelen voor advertenties met media, omdat de persoonlijke interesses van de leden erg duidelijk zijn. Dit maakt het een goed platform om te adverteren en veel potentiële klanten te bereiken.

Bovendien is de betrokkenheid van Instagram hoger dan bij elk ander platform voor social media. Naast het bereiken van een grote variëteit aan nieuwe klanten op een veel gebruikte sociale media-tool, zal je advertentie en merk gemakkelijk worden verspreidt dankzij mond-tot-mondreclame. Het is ook mogelijk om Shopify te integreren en je producten direct te verkopen.

Fotoadvertenties

Bij Instagram draait het allemaal om beeldmateriaal en daarom is het perfect om fotoadvertenties te gebruiken. Instagram-gebruikers reageren echt op aantrekkelijke visuals, daarom het is belangrijk om de juiste compositie te kiezen. Er zijn bepaalde regels om naar te kijken bij het kiezen van een Instagram-advertentiefoto en wij kunnen daarbij helpen! Daarnaast tonen we je fotoadvertenties aan jouw specifieke doelgroep om de beste resultaten uit uw campagne te halen.

Videoadvertenties

Een andere manier om op Instagram te adverteren is door middel van videoadvertenties. Net zoals het belangrijk is bij fotoadvertenties, is het nog belangrijker wanneer videoadvertenties de juiste elementen bevatten om de beste resultaten te krijgen. Als een prestatiegericht marketingbureau is het onze taak om de beste ROAS uit je Instagram-advertentie te halen. De videoadvertenties kunnen maximaal 60 seconden duren en je kunt dezelfde targetingmethode gebruiken als de andere soorten advertenties.

Carrouseladvertenties

In plaats van slechts één product in je advertentie te tonen, is het mogelijk om verschillende producten van je inventaris te tonen met behulp van carrouseladvertenties. Dit is perfect om potentiële klanten te bereiken die nog steeds naar verschillende items op zoek zijn en nog niet hebben besloten over een specifiek item. Door carrousel-advertenties te gebruiken, geef je ze meer opties en dit maakt het waarschijnlijker dat het gewenste product in de advertentie staat. Lees hier meer over het gebruik van social media-advertenties voor e-commerce.

Stories-advertenties

Stories-advertenties, is een nieuw soort advertentie die bestaat uit het tonen van korte video's of foto's. Deze video's of foto's verschijnen wanneer een persoon de Instagram-stores doorloopt van de mensen die ze volgen. Met de toevoeging van Stories-advertenties worden nu leden met verschillend gebruikersgedrag op verschillende manieren getarget.

Instagram Ads
Instagram

Instagram-advertenties voor jouw bedrijf

Wat je doel ook is, door deze verschillende soorten Instagramadvertenties te gebruiken, kan je verschillende doelgroepen targeten om je doelen te bereiken. Wil je weten welk type advertentie het beste bij jouw bedrijf past? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Instagram Shopping Advertenties Application Form