Shopping with Social Media

Ons belangrijkste aanbod voor social media shopping is Instagram- en Facebook-advertenties. Afhankelijk van de doelgroep gebruiken we echter ook LinkedIn en Twitter.

Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, wie maakt tegenwoordig geen gebruik van sociale media? Met zo'n enorm aantal gebruikers zijn social media platforms een perfecte reclametool, omdat er verschillende kanalen zijn om op te adverteren en verschillende mensen te targeten. Bij Digizoom kunnen we je helpen je bedrijf te laten groeien op verschillende sociale mediakanalen.

Effectieve advertenties voor je doelgroep

Het is eenvoudig om je doelgroep te bereiken op sociale netwerken, omdat ze veel informatie hebben over persoonlijke interesses, demografische gegevens en gedrag uit het verleden, bijvoorbeeld op Facebook. Bij Digizoom analyseren we wat je doelgroep is of ontdekken we je doelgroep en kunnen we advertenties aan toekomstige klanten laten zien. Hierdoor maken we effectief gebruik van je budget. Je kan voor elke advertentie je richten op verschillende doelgroepen om het rendement te verhogen.

Naast het vinden van de juiste mensen, is het ook belangrijk om hun aandacht te trekken met goede branding en door je te onderscheiden van de rest. We kunnen opvallende advertenties maken die op elk apparaat werken.

Gemaximaliseerde prestaties, geminimaliseerde kosten met optimalisatie

Het is onze taak om je campagnes te beheren, zodat ze de beste prestaties leveren door gebruik te maken van effectieve doelgroep targeting en effectieve advertentieteksten en afbeeldingen. Je campagne bereikt dus het hoogste aantal klikken met hetzelfde advertentiebudget. In aanvulling op onze campagnestructuur en optimalisatie, kunnen we door het prijsbeleid op basis van veilingen van Facebook de kosten verlagen.

Facebook Ads

Social Media Marketing voor E-commerce

Social media heeft een cruciale rol gespeeld in de evolutie van online winkelen. 9 van de 10 kopers wenden zich eerst tot sociale media voor hulp bij het doen van een aankoop.

Er is geen minimale bestedingsvereiste. Je geeft het bedrag op dat je voor advertenties wilt betalen. Je kan bijvoorbeeld een dagbudget van EUR 5 instellen en je kosten beperken tot EUR 0,10 per bezoeker. Er worden alleen kosten in rekening gebracht als iemand op je advertentie klikt, niet telkens wanneer deze wordt weergegeven. Hiermee je je advertenties zonder extra kosten veel laten zien op sociale media-pagina's van mensen.

Waarom zou je social media marketing gebruiken als een online retailer?

Facebook Ads Optimization

Eenvoudig te gebruiken voor shoppers

Wanneer potentiële klanten de advertentie van je producten op sociale media zien, kunnen ze gemakkelijk klikken en de producten bekijken en vervolgens de producten kopen die ze leuk vinden. Ze hoeven niet helemaal naar de website te gaan, door verschillende pagina's te bladeren en door de verschillende producten te bladeren. Kortom, het maakt de conversie sneller en de navigatie voor de klant eenvoudiger.

De juiste persoon voor het juiste product

Als je veel verschillende soorten producten hebt, kun je dit afstemmen op de targeting opties op social media. Aangezien het targeting niveau van social media erg geavanceerd is, kan je je bijvoorbeeld richten; op basis van pagina's die je doelgroep leuk vindt of interesses. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste persoon voor het juiste product te vinden. Het is mogelijk om advertenties aan de juiste persoon aan te passen, waardoor het waarschijnlijker wordt dat ze klanten worden.

Laat meer producten van je inventaris zien

In plaats van slechts één product in je advertentie te tonen, is het mogelijk om verschillende producten van je inventaris te tonen met behulp van carrouseladvertenties. Dit is perfect om potentiële klanten te bereiken die nog steeds naar verschillende items op zoek zijn en nog niet hebben besloten over een specifiek item. Door carrousel-advertenties te gebruiken, geef je ze meer opties, waardoor het waarschijnlijker is dat ze een product zien dat is afgestemd op hun behoeften / wensen. De carrousel-advertenties zijn beschikbaar op Facebook en Instagram.

Social Media Marketing voor jouw bedrijf

Zie jij potentieel in advertenties via verschillende sociale media kanalen? Wij wel! Ons team kan je social media-advertenties beheren en is gespecialiseerd in Facebook- en Instagram-advertenties. Onze experts helpen je graag om meer potentiële klanten te bereiken.

Facebook for Business
What is Carousel Ads

Social Media Shopping Ads Application Form