Zet data om in online verkoop

E-commerce Analytics is essentieel voor bedrijven die een online winkel hebben. Door je web shopbezoekers te analyseren en te meten, leer je hun winkelgedrag kennen, waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan. Deze informatie is essentieel voor het optimaliseren van je online winkel voor conversies en verkoop en om de effectiviteit van uw marketinginspanningen te meten.

De klant

Elk bedrijf wil zijn publiek kennen. Mensen denken dat ze hun klanten kennen, maar met behulp van E-commerce Analytics weet je het zeker. Informatie zoals geografische gegevens, demografische gegevens, interesses en nog veel meer kan worden gemeten. Dit geeft je een beter inzicht in wie je potentiƫle klanten zijn.

E-Commerce Analytics

Hoe vinden mensen je?

Iedere online winkel wil weten hoe de bezoekers van hun webwinkel hun website hebben gevonden. Onze specialisten kunnen dit voor je analyseren en meten. Door te weten hoe mensen je web shop hebben gevonden, kan je zien of je advertenties effectief zijn. We kunnen deze informatie ook gebruiken om nieuwe klanten te targeten. We kunnen ook zien wie we niet hebben kunnen bereiken en onderzoeken waarom en hoe we ze kunnen bereiken. Vervolgens passen we je strategie aan om campagnes te verbeteren.

Winkelgedrag

Maak kennis met de acties die je bezoekers ondernemen en de pagina's en producten die zij op je website bekijken. Dit geeft je een duidelijk inzicht in hun winkelgedrag en is erg handig om je online winkel te optimaliseren. Zodra we analyseren hoe ze door de site navigeren, kunnen we aanpassingen adviseren om klanten sneller naar conversie te leiden.

Conversies

Conversies zijn het belangrijkste doel van de meeste online retailers en daarom is het van belang om een duidelijk inzicht te hebben in je conversies. Onze experts kunnen je vertellen waar je conversies vandaan komen, welk conversiepad klanten hebben doorlopen en welke doelen zijn behaald. Als je je online winkel wilt optimaliseren en laten groeien, is een goede analyse van cruciaal belang. Ons team kan je helpen door alle bovengenoemde onderwerpen en andere factoren over de prestaties van je online winkel te meten en analyseren. Neem contact met ons op voor een uitleg wat ons team voor jou kan betekenen.

Digizoom Youtube Ads

E-Commerce Analytics Application Form