Vanaf het moment dat je met Digizoom gaat samenwerken, krijg je toegang tot al onze diensten en onze ongelimiteerde technische ondersteuning. Onze nieuwe klanten ontvangen van ons een aanvullend budget. Je profiteert dus van onze kennis en ervaring, zonder dat je een groot risico loopt.

Google AdWords

Met Google AdWords kun je het online advertentiebudget veel effectiever besteden. Door optimalisatie kun je zelfs tot 85% van je budget besparen. Je verkrijgt een hogere positie in Google Search door het verbeteren van het design en de structuur van je website, door het gebruik van de juiste trefwoorden en door teksten toe te voegen die congruent zijn met Google content en de kwaliteitsrichtlijnen van Google. Je krijgt dus een hogere positie in Google Search voor een lagere prijs en je zult effectiever online adverteren en zo een breder publiek bereiken.

Digizoom: een team van professionals & Google AdWords Certified Partner

Samenwerken met Digizoom betekent samenwerken met een Google Certified Partner en een team van experts die je Online Marketing Strategie kunnen ontwikkelen, uitwerken en uitvoeren. Ons team verlicht je werkdruk en biedt ondersteuning gedurende het gehele traject.

Digizoom Google Certified Partner

Verhoog je online prestaties door optimalisatie & verminder je kosten

Je account wordt op een zodanige manier geoptimaliseerd, zodat je zonder moeite de hoogste prestaties gaat realiseren. We ontwikkelen hoge kwaliteit advertenties door het selecteren en gebruiken van de belangrijkste trefwoorden in zeer effectieve advertentie teksten. Hierdoor krijg je het hoogst aantal bezoekers voor hetzelfde budget en daarnaast een hoge positie in Google Search. Wanneer je een hoge kwaliteitsscore behaalt bij Google, kun je ook gebruik maken van de AdWords Discounter feature en zo je kosten nog verder omlaag brengen. Er is geen minimum bestedingsbedrag; je geeft zelf het bedrag aan dat je per advertentie wilt betalen. Voorbeeld: je kunt een dagelijks budget instellen van € 5,- en de kosten per bezoeker beperken tot € 0,10 per bezoeker. De kosten worden alleen berekend wanneer iemand op je advertentie klikt, dus niet waneer de advertentie wordt getoond. Wij bieden daarnaast een gratis simulatie inclusief een schatting van de kosten en verkeer op trefwoorden.

Google AdWords Optimization

Aanvullende diensten

Ons team houdt alle kansen en diensten in de gaten die gratis toegankelijk zijn.

  • Gratis Google Analytics
  • Gratis Conversion Tracking
  • Mobiele Advertenties
  • Google Maps / Earth / Registration Guide
  • Google Display Network
  • Google Ad Site Extensions
  • Search Engine Optimization
  • Social Media Solutions

Google AdWords Advertenties Application Form