Mobile App Download & Engagement Ads

Mobiele Engagement Advertenties

Elke campagne moet goed worden doordacht en uitgevoerd om perfect te werken. Ons team is ervaren in het opzetten en optimaliseren van mobiele engagement advertenties.

Mobiel vriendelijke websites hebben soms nog steeds problemen en dit kan ook voorkomen bij mobiele engagement advertenties. Daarom zorgen wij ervoor dat de advertenties gemaakt zijn voor de beperkte kleine schermen van smartphones, maar nog steeds aantrekkelijk zijn. Wij doen het werk voor jou en zorgen ervoor dat je mobiele engagement advertentie gericht is op de juiste doelgroep en gepersonaliseerd voor je potentiele klanten.

In de laatste jaren kan er een verschuiving worden gezien in het gebruik van mobiele toestellen en daarom focussen bedrijven zich meer op het adverteren op mobiele toestellen. Dit resulteert in een stijging van de populariteit van mobiele engagement advertenties.

Interacties en betrokkenheid

Mobiele engagement advertenties zijn gemaakt om emotionele betrokkenheid te creëren. Deze betrokkenheid kan bestaan uit de hoeveelheid tijd besteed is of interactie met een advertentie. Hoeveel seconden kijkt iemand naar een advertentie? Wat doen mensen met een advertentie? Klikken ze, of raken ze het scherm aan? Een paar voorbeelden van deze interacties zijn het downloaden van een app, het uitvouwing van een video, content delen, naar het volgende scherm klikken of vegen, of het kijken van een video tot het einde.

Mobile Engagement Ads

Waarom is interactie met een advertentie belangrijk?

Interactie met een advertentie kan worden gezien als een mini conversie. Al deze mini conversies helpen om het uiteindelijke doel te bereiken. Je wint de aandacht van een persoon, wat diegene meer betrokken maakt en de kans groter is dat ze een tweede actie uitvoeren. Bovendien, engagement advertenties kunnen een sterke connectie creëren tussen een merk en een persoon, omdat er interactie plaats vindt.

Als mobiele engagement advertenties in jouw marketing strategie passen, neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen doen. Weet je nog niet precies welke type advertentie bij jouw doelen passen? Laat dan een bericht bij ons achter zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Digizoom Youtube Ads

Mobiele Engagement Advertenties Application Form